Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Mont Blanc Parfym & Dofter För Kvinnor

Mont Blanc är ett tysk företag som grundades 1908 av pappershandlaren Claus-Johannes Voss och bankiren August Eberstein som började sälja på otroligt vackra och välgjorda pennor. Företagets namn kommer från en reservoarpenna med samma namn, tillverkad 1910. Meisterstück-pennorna anses vara företagets största bedrift och de tillverkas än idag. På trettiotalet började man också att tillverka högkvalitativa lädervaror och anteckningsböcker.

Dunhill köpte upp en majoritetsandel av Mont Blanc runt 1970 och företaget hanteras sedan dess av Richemont Group som också äger andra lyxhus såsom Cartier och Van Cleef & Arpels. Mont Blanc har sedan dess expanderat sitt utbud och gett ut klockor, smycken och framför allt dofter. Den första parfymen, Presence, lanserades 2001 och dessa tillverkas i nära samarbete med Inter Parfums Inc. som garanterar att dofterna lever upp till Mont Blancs höga standard.

Andra populära dofter för kvinnor i Mont Blancs utbud är Presence d'Une Femme Intense (2004), en mer intensiv och aromatisk version av originalet, den mjuka och kryddiga Femme Individuelle (2004), den varma och orientaliska Femme de Mont Blanc (2006) och den vediga och blommiga Legend Pour Femme (2012) för att nämna ett fåtal.
Visa Mer