Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Molton Brown Parfym & Dofter För Kvinnor

Molton Brown etablerades 1973 av Caroline Burstein och Michael Collis när de hade en hårsalong tillsammans. Paret började använda sina egna hemmagjorda produkter vilka visade sig kunna göra underverk. Kunderna flockade till butiken för att få tag i hårbehandlingar och när populariteten växte började man också expandera sitt sortiment. Man tillverkar fortfarande alla varor i London i egen fabrik.

För många år sedan använde Molton Brown av den helt okända Kate Moss en reklamfilm och man skulle kanske kunna våga sig på att påstå att det var Molton Brown som upptäckte denna skönhet. Företaget är också känt för att ge alla anställda ledigt på sin födelsedag och massor av gratisprodukter.

Molton Brown gav sig in i parfymvärlden 2007 när man lanserade en hel serie med dofter. Den första parfymen för kvinnor från Molton Brown var Intoxicating Davana Blossom (2007). Den mjuka, blommiga och fruktiga doft skapades genom att blanda lager av vita och gula blomdofter genom en bas av jasmin och tolubalsam. Efter detta följde Mahina (2013), part of Navigations Through Scent-kollektionen med spännande tahitiska inslag av vanilj och frangipani.
Visa Mer