Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Miller Harris Parfym & Dofter För Kvinnor

Lyn Harris grundade Miller Harris 2000 efter att ha ägnat år av sitt liv åt att lära sig alla tricks i industrin, inklusive studier i Paris och anställning vid Robertet. Under Lyns barndom tillbringade hon somrarna i en parfymbutik, som vid den tiden var en lyxartikel som bara var reserverad för de privilegierade. Genom att kombinera detta med de organiska dofter som hon brukade stöta på när hon besökte sina farföräldrar i Skottland, kom hon att älska doftens komplexitet. Uppgången för detta företag började långsamt och stadigt då Lyn föredrog att Miller Harris skulle vara ett nischparfymhus, kvalitet framför kvantitet. När allmänheten fick reda på att hon hade gett Michelle Obama en uppsättning av sina rena vaxljus ökade försäljningen med 300%. Medans hon fortfarande fokuserade på dofter lade Miller Harris-kollektionen också till produkter som ljus och tapeter.

Lyn skapar inte bara dofter tillgängliga för allmänheten, men reserverar tid för cirka fyra till sex lyckliga människor om året som kan begära en skräddarsydd doft med utgångspriser på £8000. En av de skräddarsydda dofterna som hon skapade gjordes senare allmänt tillgänglig. L'Air de Rien (2006) skapades ursprungligen bara för 70-talets ikon Jane Birkin. Denna mysk-vaniljkokning tog två år att skapa och är tänkt att påminna Birkin om hennes förflutna. År 2016 släpptes en omstart av L'Air de Rien inrymd i en ny flaska illustrerad av Jane Birkin själv. Kändisar som ryktas njuta av Miller Harris unika skapelser är bl.a. Mischa Burton, Goldie Horne och Helena Bonham Carter.

Majoriteten av 45 Miller Harris dofter som lanserades mellan 2000 och 2016 är inte bundna till något kön. Ett undantag är Coeur d'Ete (2006) som Lyn skapade när hon var gravid av sitt första barn. Medans Lyn craveade efter choklad, päron och banan skapade Harris denna blommiga gourmandarom som spricker med toner av kakao, grapefrukt och lakrits som har mittnoter av vitt päron och kassia, vilande på en bas av mysk och benzoin.

Miller Harris dofter finns i storlekarna 50 ml och 100 ml.
Visa Mer