Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Mexx Parfym & Dofter För Kvinnor

Mexx är ett holländskt modernt livsstilsföretag som inte bara erbjuder kläder utan även glasögon, solglasögon, skor, mattor, sängkläder och parfymer. Mexx lanserades 1986 av Rattan Chadha, Mexx har i dagsläget sålts vidare och är nu ett multimiljon företag med mer än 800 butiker och försäljningsställen över hela världen.

Mexx, märket som började med en kyss.

1986 förde Rattan Chadha samman sina två varumärken, Moustache för män (M) med Emanuelle (E) och försegade det med två kyssar och därmed MEXX tillkomst.

Mexx inriktar sig huvudsakligen till de unga och unga i sinnet, deras klänningar är roliga och flörtiga. Mexx skor funky och färgstarka och deras dofter är flörtiga och intressanta.

Under en tid var Mexx en del av Liz Claiborne, ett flervarumärkesföretag som inte bara sålde kläder utan även dofter. Denna kunskap om parfymindustrin blev snart en del av Mexx varumärke och idag finns det fler än 50 olika Mexx cologne och parfymer tillgängliga.

De flesta av de Mexx parfymer har en manlig motsvarighet, så som 2015 Life is Now. En urban, vital och uppfriskande doft fruktig och blommig doft med blandning av vanilj, ceder och mysk.

Look Up Now Life Is Surprising For Her (den manliga versionen bara kallas For Him) är den perfekta sommardoften, flaskan klar med en apelsin "sticker" som leder dina tankar till en skål full av färska apelsiner. Doften inehåller fruktiga toner av päron, persika, björnbär, tuberose, gardenia, jasmin, sandelträ, cederträ och vanilj.

Mexx Wild är en favorit doft här på parfym-klicks kontor; Det är en varm och söt parfym, som riktar sig till en orädd kvinna som är självsäker och självsäker i sina egenskaper. Den inehåller toner av hallon, bergamott, neroli, hibiskus, rosenblad och Frangipani. Basen är som vi kvinnor, en säker och vacker blandning av vanilj, heliotrop och ambra. En doft som kan andvändas året om och är både är elegant och vild på samma gång.
Visa Mer