Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Mayfair Parfym & Dofter För Kvinnor

Mayfair Perfumes är ett Brittiskt märke baserat i London som startades 2004. Märket ger ut populära dofter och sminkprodukter från förr som inte längre tillverkas. Tack vare Mayfair har många äldre märken som inte finns längre återigen dykt upp på marknaden. Bland produkterna hittar man dofter för både kvinnor och män, smink och solvårdsprodukter.

Mayfair har bland annat rättigheterna till det väldiga populära pudret Feather Finish som tidigare gjordes av klassiska franska märket Lentheric. Ansiktspudret är nu tillbaka på hyllorna tack vare Mayfair och är precis lika bra som den tidigare versionen med en rad nyanser att välja mellan och cameliaolja som skyddar huden och ger en matt ton.

Mayfairs katalog med nyutgivna dofter innehåller en rad parfymer. En av bästsäljarna är den blommiga Eau de Toilette Flair (1999) som baseras sig på en klassisk doft från Lentheric. Den kombinerar blommiga noter av jasmin, ros, mimosa och kryddig muskotnöt, aromatisk sandelträ, mysk och ambra. Den välkända Jovan parfymen Pagan från det tidiga 60-talet har också lanserats på nytt och den välbekanta blandningen av exotiska blommor förblir en favorit och räcker lika länge som alltid. Bland andra populära återutgivna dofter från Mayfair hittar vi den orientaliska doften Tramp, blommiga Just Musk (2003) och kollektionen Floralia som innehåller en rad olika dofter alla baserade på en enda blomma.
Visa Mer