Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Mayfair Parfym & Dofter För Kvinnor

Mayfair Perfumes är ett Brittiskt märke baserat i London som startades 2004. Märket ger ut populära dofter och sminkprodukter från förr som inte längre tillverkas. Tack vare Mayfair har många äldre märken som inte finns längre återigen dykt upp på marknaden. Bland produkterna hittar man dofter för både kvinnor och män, smink och solvårdsprodukter.

Mayfair har bland annat rättigheterna till det väldiga populära pudret Feather Finish som tidigare gjordes av klassiska franska märket Lentheric. Ansiktspudret är nu tillbaka på hyllorna tack vare Mayfair och är precis lika bra som den tidigare versionen med en rad nyanser att välja mellan och cameliaolja som skyddar huden och ger en matt ton.

Mayfairs katalog med nyutgivna dofter innehåller en rad parfymer. En av bästsäljarna är den blommiga Eau de Toilette Flair (1999) som baseras sig på en klassisk doft från Lentheric. Den kombinerar blommiga noter av jasmin, ros, mimosa och kryddig muskotnöt, aromatisk sandelträ, mysk och ambra. Den välkända Jovan parfymen Pagan från det tidiga 60-talet har också lanserats på nytt och den välbekanta blandningen av exotiska blommor förblir en favorit och räcker lika länge som alltid. Bland andra populära återutgivna dofter från Mayfair hittar vi den orientaliska doften Tramp, blommiga Just Musk (2003) och kollektionen Floralia som innehåller en rad olika dofter alla baserade på en enda blomma.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.