Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Mauboussin Parfym & Dofter För Kvinnor

Paris-baserade Mauboussin har varit en av den franska huvudstaden mest respekterade juvelerare under nästan 2 två århundraden. Man började som en liten butik som drevs av M. Rocher och JJean Baptiste Noury. 1869 bytte företaget ägare och detta ledde i sin tur att det togs över av George Mauboussin, Nourys barnbarn. Under Georges ledning växte företaget och vid denna tid var deras smycken kända över hela Europa för sin kvalité och utsökta utformning. I början av 20-talet öppnade George Mauboussin en stor butik i närheten av den berömda Parisoperan. Butiken blev en institution och lockade många med sina salonger och magnifika utställningar av smycken och ädelstenar. Man skapade också smycken åt samtidens stjärnor såsom Greta Garbo, Marlene Dietrich och många kungligheter.

Under 20-talet inspirerades man mycket av den då blomstrande Art Deco-stilen. Företaget har tagit sig igenom några av de värsta kriserna i mänsklighetens historia, bland annat den stora depressionen och två världskrig. Under andra världskriget var mängden guld som kunde användas begränsad vilket ledde till att företaget använde nya och oprövade material i sina designer vilket ledde till många innovationer och nya uppfinningar.

Runt millennieskiftet började företaget skapa lyxklockor med sina typiska dekorationer och runt denna tid lanserade man också sin första Mauboussin parfym. Mauboussin for Women är en varm och mjuk doft som doftar härligt av blommor och frukt med bland annat plommon, mandarin, jasmin och ros på en bas av trä och vanilj. Man har sedan dess släppt ett flertal Mauboussin parfymer, bland annat Emotion Divine (2007), den sensuella och orientaliska L`Elixir Pour Elle (2013) och den lite mystiska Le Secret D'Arielle (2015), en ljus och blommig parfym som kommer i en handgjord spegelask med gulddetaljer.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.