Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Daisy av Marc Jacobs

Per Sida
Sortera
Daisy av Marc Jacobs är en blommig och träig doft för kvinnor.

Detta är en pulverformig doft som öppnar upp med bländande noter av blodgrapefrukt och jordgubbar, följt av en bukett jasmin, gardenia och violetta på en bekväm bas av mysk, vit skog och vanilj. Daisy är en ren och oskyldig doft som kommer att fräscha upp din dag. Den levereras i den ikoniska tusensköna-formade flaskan, som kommer att vara ett elegant tillägg till din parfymkollektion!

Daisys omedelbara friskhet gör den till en stor doft för vardagligt bruk och ger dig en extra boost av energi. På grund av dess extraordinära framgång bland kvinnor i alla åldrar har Daisy följts av många andra utgåvor, inklusive Daisy Blush och Daisy Kiss.

Daisy lanserades av Marc Jacobs 2007.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.