Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Made in Chelsea Parfym & Dofter För Kvinnor

Made in Chelsea är en brittisk dokusåpa som följer en grupp tjejer och killar i tjugoårsåldern från de mycket exklusiva områdena Kensington och Chelsea. Serien kallas ibland också SW3, efter områdets postkod. Serien är fylld med intressanta människor men några av huvudpersonerna är Alexandra Felstead (Binky), Mark-Frances Vandelli och Louise Thompson som dykt upp i nästan varje avsnitt i serien. I programmet följer man huvudpersonernas lyxliv och upptåg, bland annat åker man på resor till Verbier, Saint-Tropez och Dubai.

Serien är väldigt populär i Storbritannien men har också en del svenska fans. De som gillar serien kan få tag i massor av merchandise, bland annat muggar, böcker och såklart parfymer. Made In Chelsea parfymen lanserades 2014 och finns i 50ml Eau de Toilette. Man kan välja mellan ett presentset med en 50ml och 150ml shimmer lotion eller ett sett med båda dessa produkter samt en 150ml duschgel. Själva parfymen luktar fantastisk och bjuder på en öppning med citrus och ett blommigt hjärta med liljekonvalj och hallon på en bas av ambra, sandelträ och mysk.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.