Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Mäurer & Wirtz Parfym & Dofter För Kvinnor

Michael Mäurer och hans styvson Andreas August Wirtz grundade sitt företag Mäurer & Wirtz i Aachen, Germany år 1845. Företaget sålde från början tvålar, rengöringsmedel och handtvätt men har senare riktat in sig på dofter. Mäurer & Wirtz är indelat i tre avdelningar; Beauty, Prestige och 4711.

Den första doften för kvinnor från Mäurer & Wirtz producerades 1921. Detta var en citrusaktig doft med aldehyder som blev mycket populär under denna tid och är hett eftertraktad bland parfymfans än idag. Märket har sedan dess lanserat ett flertal dofter för kvinnor och bland de mest populära är Nonchalance (1960), Nonchalance Fue Blue (1990) och Jolie de Nonchalance (1993). Acqua Colonia kollektionen lanserades 2009 som en del av 4711. Alla dofterna i denna samling är unisex och grundar sig i användandet av kvalitetsingredienser.

Kopplingen mellan tradition och modernitet har alltid stått Mäurer & Wirtz nära och med en kombination av pålitlighet, kreativitet och tradition har detta anrika företag blivit en viktig del av den europeiska parfymhistorien. Man har idag butiker i över 140 länder.
Visa Mer