Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Love Is Parfym & Dofter För Kvinnor

Love Is... är en en känd seriestripp från Nya Zealand som ritas och skrivs av Kim Casali. De var väldigt populära på 70 och 80-talet och handlar om två söta karaktärer; en kille och en tjej. Det finns inga pratbubblor som i en vanlig serie utan varje ruta har texten Kärlek är... längst upp och sedan en mening som är annorlunda i botten av rutan. Vanligtvis handlar serien om alla småsakerna som ett förhållande går ut på, från kyssar till att gifta sig. Love Is... publiceras fortfarande i ett flertal tidningar över hela världen och det finns en hel del produkter med de två söta figurerna, bland annat en Love Is... parfym. Den här doften har en helt ljuvlig och romantisk doft och kommer i en fin ask med silverdetaljer.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.