Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Liz Claiborne Parfym & Dofter För Kvinnor

Det grundades 1976 av Liz Claiborne, Art Ortenberg, Jerome Chazen och Leonard Boxer. Liz Claiborne Inc. Och blev en omedelbar succé med en försäljning på $ 2 miljoner i 1976 och $ 23 miljoner 1978. Liz Claiborne var den första designern att insistera på att hennes kollektion placeras tillsammans i varuhuset i stället för i separata klädes kategorier som förändrat vårt sätt att handla. Detta innebar att konsumenter inte längre behövs för att gå från skjortan avdelning till byxavdelning för att samordna en outfit. Alla Liz Claiborne kollektioner placerades tillsammans och så shoppare kan mixa och matcha enkelt.
År 1986 Liz Claiborne Inc gjort det i Fortune 500. Detta var första gången ett företag som grundades av en kvinna hade gått så här långt.
Idag är Liz Claiborne Inc är nästan en $ 5000000000 publikt bolag som skickar mer än fem miljoner enheter av designade kläder och accessoarer i veckan till Amerika ensam.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.