Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Laurelle Parfym & Dofter För Kvinnor

Laurelle är ett brittiskt parfymhus som öppnade sina dörrar 2008. De riktar sin sig på prisvärda dofter inspirerade av de senaste trenderna. Bland de mest populära Laurelle-dofterna för kvinnor hittar vi den fräscha och fruktiga femme, den sensuella Forever Together med noter av vanilj, persiska och mandelmakorn samt den härliga serien Sexxy Shoo med ljuvliga dofter i specialformade flaskor i formen av en klacksko. Perfekta som presenter!

Laurelle valdes också för att skapa den officiella parfymkollektionen till äventyrsfilmen The Mortal Instruments med Lily Collins 2013. Berättelsen speglades i två olika dofter Strength (2013), en aromatisk fruktdoft och den blommiga Angelic Power (2013).
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.