Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Laura Mercier Parfym & Dofter För Kvinnor

Laurca Mercier, född Michèle Mercier, växte upp i Provence. Som barn ville hon bli konstnär och började på en designskola vid sexton års ålder. Hon ändrade sig dock ganska snart och bestämde sig istället för att börja måla ansikten, så att säga. Laura vilje jobba med smink och började därför på en skönhetsskola i Paris och efter att ha tagit examen började hon som makeup artist. 1985 erbjöds Laura att flytta till USA för att hjälpa till med starten av den amerikanska versionen av Elle. Väl där fick hon chansen att jobba för märken som Chanel och L’Oreal och fick också en mycket känd skara kunder, däribland Madonna, Celine Dion, Sarah Jessica Parker och Julia Roberts.

1996 grundades Laura Mercier Cosmetics med grundtanken att skapa kosmetika av hög kvalité. Alla produkter tagits fram och designats av Laura Mericer själv och hon har fått ta emot ett flertal priser för sitt märke, däribland Allures skönhetspris 2003 och InStyles pris för bästa köp tack vare produkter som Tinted Moisturizer och Secret Camouflage. Idag jobbar Laura fortfarande som makeup artist för några av världens mest kända och inflytelserika kvinnor medan hennes produkter säljs i över 25 länder. Märket innehåller nu även hudvård, badprodukter och så klart parfym. Laurca Mercier parfymer har blivit väldigt populära och bland de mest sålda hittar vi dofter som L'heure Magique och serien Eau Gourmande med doftnoter från mat, dryck och sötsaker.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.