Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Laura Biagiotti Parfym & Dofter För Kvinnor

Trots att hon från början hade flyttat till Rom för att studera arkeologi var det nog Laura Biagotti öde att bli modedesigner som sin mor. Hennes mamma ägde nämligen en butik där hon sålde klänningar som hon själv formgivit, och designade även uniformerna för den italienska flygbolaget Alitalia. Efter många år i familjeföretaget startade Biagotti så småningom ett eget företag med hennes man Gianni Cigna. Det var först 1972 som Biagotti designade sin första kollektion. Det var runt denna tid som hon fick smeknamnet "Kashmirdrottningen" efter som hon använde så mycket kashmirtyg hon bara kunde i sina kläder. Detta gjorde också klänningarna väldigt mjuka och bekväma.

Idag är Biagotti, baserat i Via dei Condotti i Rom, känt som en av de stora italienska modehuset. När hon levde i Beijing var hon den första italienska modedesigner att presentera en kollektion i Kina 1988. Hon fick också ta emot Marco Polo-priset från den kinesiska regeringen.

Laura Biagottis parfymer görs i samarbete med Procter & Gamble. Den första doften som släpptes var Fiori Bianchi som introducerades 1982. Den mest populära doften från Biagotti är Roma (1988). Flaskan är inspirerad av antik romersk arkitektur. Acqua di Roma (2010) är en fräsch och blommig fruktdoft. Laura (1994) är en sommardoft med noter av vattenmelon, persika, vanilja, vetiver och fresia.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.