Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Lalique Parfym & Dofter För Kvinnor

Lalique skapades av modernisten och mästarjuveleraren René Lalique. Lalique inledde sin karriär som protégé till den parisiske juveleraren Louis Aucoq och fortsatte sin utbildning på konstskolan Sydeham Art College of London. Efter ett flertal samarbeten med olika välrenommerade smyckesbutiker öppnade Lalique sin egen butik i Paris och det var även där man började tillverka parfymflaskor. Lalique var en pionjär på detta område och han skapade mycket hållbara flaskor med unik formgivning till relativt låga priser.

Den första och enda fabriken byggdes 1921 i Alsace och anställer idag bland de bästa glassmakarna i världen. Man använder modern teknisk expertis och traditionella tekniker för att skapa otroliga glaskonstverk med mervärde. René Lalique inspirerades av hans favoritämnen: kvinnor och natur, och dessa influenser syns i hans glasverk som ställts ut på museum runt om i världen. Märket gör vaser, skålor, parfymflaskor, ljusstakar och mer.

Lalique parfymer är mycket uppskattade och inkluderar bland annat den vediga och intensiva Living Lalique (2015) med muskotnöt, vanilj och vetiver. Doften finns även som kräm och lotion. Andra dofter från Lalique är Amethyst Eclat med pion, hallon och magnolia, Azalee (2014) med ros, gardenia och bärnsten och orientaliska Satine (2013). Laliques Encre Noir (2005) är en av deras mest populära dofter och doftar av trä och vetiver. Fleur de Cristal (2010) betyder kristallblomma och doftar av liljekonvalj, kalabrisk bergamott, rosépeppar och jasmin.
Visa Mer