Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Lady Gaga Parfym & Dofter För Kvinnor

Lady Gaga är en amerikansk popstjärna som slog igenom med singeln "Just Dance". Som dotter till italienska och Cynthia och fransk-kanadensiska Joe Germanotta var det inget under att Lady Gaga hade en lite mer ovanlig barndom än normen. Hon växte upp på Upper West Side i New York, Manhattans kulturella högborg, och var redan som liten inställd på att bli artist. Hon började spela piano som fyraåring och skrev sin första ballad vid 11 års ålder. I de unga tonåren spelade hon redan på nattklubbar på kvällarna och blev också accepterad i förtid till prestigefyllda New York University men hoppade av för att fokusera på musiken.

Lady Gaga är bara 154 cm men sticker ändå ut tack vare sin färgstarka personlighet. Hon började sin karriär genom att skriva pophits för artister som Britney Spears, New Kids On The Block och Pussycat Dolls och fick sedan skivkontrakt tack vare sångaren Akon som signade henne 2008. Lady Gagas första singel Just Dance blev en monsterhit på flera kontinenter och detta följdes upp med storsäljande album som The Fame (2008), Born This Way (2011), Artpop (2013) and Cheek to Cheek (2014). Hon är fick också rubriker för den kontroversiella köttklänningen hon bar på prisgalan VMA 2010. Det ätbara plagget har bevarats och finns idag att se på Rock and Roll Hall of Fame.

Hennes karriär har inte bara varit sång och dans utan på senare tid har hon dykt upp i en hel del filmer och serier. Hon spelade Countess i skräckserien American Horror Story. Hon samarbetade med Elton John på klädkollektionen Love Bravery och har också skapat flera parfymer. Den första Lady Gaga parfym som fanns att köpa i butik var Fame (2012). Den orientaliskt inspirerade doften doftar av belladonna och honungsdroppar. Själva parfymvätskan är ovanligt nog helt svart men blir klart när kommer i kontakt med huden och färgar inte av sig. Denn doft följdes upp av unisexparfymen Eau de Gaga 01 (2014). Parfymen är lite mer maskulin än debuten och doftar av ved och myskiga noter.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.