Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Lacoste Parfym & Dofter För Kvinnor

Lacoste är ett franskt märke som grundades av bröderna René Lacoste och Andre Gillier 1933. Idag styrs företaget av Michel Lacoste. Märket är mest känt för sina eleganta och sportiga kläder men säljer även skor, klockor och såklart även parfymer. Den gröna krokodilen som finns på nästan alla av märkets produkter kommer från grundaren René Lacostes smeknamn "krokodilen" som kom av att han var ovanligt tävlingslysten på tennisplanen. Hans intresse för sport syns även på märkets produkter och den klassiska vita tennisskjortan blev något av ett måste på 80-talet då märket hade sin första guldålder. Man sponsrade tennisspelare som Andy Roddick. Lacoste blev under denna tid en del av modet som kallas "preppy", en stil som grundar sig i den lediga klädsel den amerikanska överklassen bar på 50 och 60-talet.

Märket kom in i andra andningen under millennieskiftet då Christophe Lemaire tog över som kreativ chef. Han bestämde sig för att omvandla märket med en mer modern känsla vilket gav resultat och ökad försäljning och synlighet för märket. Under 2005 sålde märket 50 miljoner Lacoste-produkter i över 110 länder. Man har även sponsrat en rad kända idrottsmän och även deltagare i OS.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.