Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

La Perla Parfym & Dofter För Kvinnor

La Perla var till att börja med ett underklädsmärke, men har expanderat till badmode, väskor, skor och parfymer.

De grundades 1954 av Ada Masotti i Bologna i norra Italien. Hon brukade sälja sina underkläder exklusivt i röd sammet draget runt kartongens kanter så att det liknade en perfekt pärla (La perla på Italienska) Pärlan sågs som en symbol för harmoni, lyx och kvinnlighet, precis vad Ada siktade på med sin design, och det är också vad som ligger bakom att hennes företag heter La Perla.

La Perla har genom årtiondena utvecklats och anpassat sig efter sin tid. De lanserades ljusa och färgglada underkläder under 60-talet, triangel bh'n under 70-talet och under 80 talet var La Perla det första företaget som designade underkläder som var skapade för att visas upp. Sedan dess har La Perla's designs setts i ett flertal filmer, de flesta kvinnor kommer komma ihåg scene I Casino Royale när James Bond reser sig ur havet i sina blåa La Perla kalsonger. Dessa kalsonger såldes sedan för det makalösa priset 511.000kr.
Victoria Beckham hade på sig Le Perla Cage Bustier i musikvideon för Spice Girls' Reunion song; Beyoncé var klädd i La Perla i hennes video " Partition", Katy Perry och Madonna visade upp sig i "V" tidningen i La Perla Breif - Listan är lång och kändisar älskar detta exklusiva lyx underkläds märke.

Det är inte bara slående underkläder La Perla är känt för, om du säger La Perla kommer många av oss tänka på deras utmärkta parfymer.
Den första La Perla parfymen släpptes 1986. Denna signatur doft skapades för att fånga La Perla's förföriska, lyxiga varumärke genom en mix av dominerande rosor och ylang-ylang som blandas in i en krämig bas där chypre aspekten ger plats till en blommig vanilj doft. Det är den ideala parfymen för en kvinna som behöver vara välklädd, elegant och skina av självförtroende.

La Perla parfymerna är like exklusiva som deras underkläder, ta Eclix La Perla från 2000, a futuristisk flacon med ett vackert citron, mandel och vanilj elixir, en flaska full av glädje som kommer lämna dig med en varm och mysig känsla.
J'aime La Nuit från 2008 är en doft som lovar kärlek på natten och den vackra förföreskan's magi, båda ihop lindade i en slöja av hemligheter.
The La Perla Divina från 2011 är en symbol för kvinnlighet och sensualitet. Det är en glädjefylld och ihärdig doft med lekfulla noter av jordgubbar, rosor och champagne, och om parfymen inte är tillräckligt så kan du hitta mängder av lyxig La Perla bad produkter för att kunna njuta i ett hav och bubblor och glömma den ibland kalla och tråkiga världen runt omkring dig.
Visa Mer