Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

L'Occitane en Provence Parfym & Dofter För Kvinnor

Det hela började med att den 23-åriga Olivier Baussan började sälja sin hemdestillerade eteriska rosmarinolja på marknaden i Provence. 1976 öppnade sitt eget företag som sedan dess tog lugna men jämna steg framåt. Den första L'Occitane-butiken öppnade sina dörrar 1981 och märket har nu över 2700 butiker över hela världen.

1990 började L'Occitane sälja renodlade dofter och inte bara oljor. Man började experimentera med olika naturliga aromer. Efter att ha gett en rad dofter för män lanserade man den första parfymen för kvinnor, Neroli Eau de Parfum, år 1999. Även idag är det många parfymfanatiker som har den här mörka, djupa och feminina doften som sin favorit.

L'Occitane's fokus ligger fortfarande på hudvård och de har mottagit en rad priser för sina utmärkta krämer, bland annat "Bästa Mirakelkräm" från Beauty Bible, “Bästa Hudvård" från Venus and och Avantus Innovationspris. Företaget har också engagerat sig i välgörenhet genom organisationen L'Occitane Foundation som grundades 2006. Den här organisationen har två huvudidéer; att stödja och hjälpa människor som lider av blindhet och att ge kvinnor möjligheten att försörja sig själva. 2010 inledde man ett samarbete med Aide et Action för att hjälpa kvinnor i Burkina Faso att läsa.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.