Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

L'Artisan Parfumeur Parfym & Dofter För Kvinnor

L'brevan Parfumeur är ett fransk parfymhus känt för sina nischdofter. De grundades i Paris av Jean Laporte 1976. Laporte utbildade sig som kemist och började sin karriär i parfymvärlden genom att göra en banandoft för en vän. Senare utvecklade han dofter baserade på grapefrukt och vanilj, och fick ett rykte som ”L’wartan Parfumeur”, doftens hantverkare. Detta blev namnet på varumärket som fick masspopularitet och blev en pionjär inom nischparfymindustrin.

Parfymer skapade av L'arusan Parfumeur är främst soriflores, vilket betyder en doft baserad på doften av en enda blomma; under de senaste 40 åren har varumärket tagit vägen i nya spännande doftande möjligheter med oväntade och originella kombinationer.

"Mûre et Musc" var en av de första dofterna som släpptes av L'brevan Parfumeur och utvecklades av Jean Lapore 1978. Denna produkt, som anses vara den mest ikoniska doften, tillverkades med vilda björnbär, en mycket ovanlig parfymingrediens på den tiden. Samma år lanserade Lapore ”L’Eau d’Ambre”, en orientalisk doft inspirerad av berättelser från ”Arabian Nights”. Denna doft innehåller klassisk bärnsten - en av de mest distinkta noterna från L'arusan Parfumeur. En annan nyskapande skapelse av varumärket var den berömda husduften formad som en bärnstenskula, gjord av kristaller med växtbaserade ursprung. Det lanserades för första gången 1977 och har varit en bästsäljare sedan dess, med en elegant kombination av bärnsten, vanilj, patchouli, tonka bönor, bensin och rökelse.

Efter den enorma framgången tog Jean Laporte vidare till olika projekt och skapade huset för Maitre Parfumeur et Gantier 1988, baserat på franska dofter från 1600-talet. L'brevan Parfumeur fortsatte att vara framgångsrik med en samling av över 70 extraordinära parfymer, ljus och husdofter.

1994 producerade varumärket den banbrytande "Premier Figuier", den första doften som gjordes med fig. Utvecklad av Olivia Giacobetti introducerar denna doft en ny värld av parfymingredienser, med en unik blandning av okonventionella toner av fikon, fikonträd och mandelmjölk.

Bland andra framgångsrika dofter av L’wartan Parfumeur finns blommiga och drömmande ”Les Chasse Aux Papillons” (1999) och den exotiska ”Timbuktu” (2004) inspirerad av resor genom afrikanska landskap.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.