Sommarens slutrea är igång! Uförsäljning av alla produkter! Upp till 75% RABATT

Kylie Minogue Parfym & Dofter För Kvinnor

Kylie Minogue har jobbat hårt för att bli omtyckt, både som skådespelare och som sångerska. Hon har över 30 års erfarenthet i musikbranchen, hon använder detta för att hjälpa ungdomar i BBC1s show "The Voice", hon är också en mycket framgångsrik entreprenör. Trots att hon bor och jobbar i London så kommer sångerskan från Australien tillsammans med sin också berömda syster Dannii. Kylie har spenderat år att bygga sin karriär som sångerska, skivartist, låtskrivare och skådespelerska. Kylie är född den 28 Maj 1968 och har prövat lyckan på många sätt, det mest framgångsrika - hennes musikkarriär, hon har sålt över 70 miljoner skivor runt om i världen och fått mottaga många olika priser för detta bland annat flera Brit Awards och Grammys. Hon har också haft flera världsturnéer som har sålt ut och även mottagit pris för dessa. Hon har tilldelats titeln Officer of the Order of the British Empire (O.B.E.) från Drottning Elizabeth II, för "tjänst för musik". Det är ett av de mest betydande utmärkanden någon kvinlig artist någonsin fått, Kylie är idag fortfarande den tredje bäst säljande kvinnliga artist genom alla tider.
Livet har inte alltid varit en räkmacka för Kylie, 2005 på toppen av sin karriär diagnostiserades Kylie med bröstcancer, hon genomgick operationer och cellgiftsbehandling för att behandla sjukdomen. Under denna period valde Kylie att dra sig tillbaka från sin musikkarriär och släppte istället en bok och en parfymkollektion. Tack vare sin ringa ålder var det möjligt för Kylie att sprida budskapet om regelbundna undersökningar för att förhindra bröstcancer.

Första doften Kylie lanserade fick namnet "Darling" den kom ut 2006. Alla Kylie's parfymer återspeglar hennes personlighet, de är söta med de har också en twist av energi, något oförutsägbart. Darling har en orientalisk bas och innehåller tropiska frukter såsom passionsfrukt, litchi i harmoni med fresia. Sedan framgången med denna blommiga doft har Kylie lanserat mer än 10 dofter, både för kvinnor och män.
Tack vare hennes entreprenörsanda har Kylie lyckats bli en inspiration för många i ett flertal olika länder, speciellt bland kvinnor. Det har sagts att hon har inspirerat många kvinliga ikoner av vår tid, såsom Lady Gaga, Madonna, Destiny's Child, Katy Perry och Sarah Michelle Gellar.

Se mer
Se Recensioner
Kylie Minogue Sexy Darling Giftset 50ml EDT + 150ml Body Lotion
(2)
Kylie Minogue Pink Sparkle Eau de Toilette 30ml SprejHärlig parfym Kylie Minogue
Eva Svärd,
Recension av "Kylie Minogue Pink Sparkle Eau de Toilette 30ml Sprej" version

Nöjd med parfymen och älskar Kylie Minogues parfym! Det är ett måste jag köper av hennes parfym!

Kylie Minogue Sexy Darling Giftset 50ml EDT + 150ml Body LotionUnderbar parfyn och body lotion
Eva Swärdh,
Recension av "Kylie Minogue Sexy Darling Giftset 50ml EDT + 150ml Body Lotion" version

Parfymen är underbar doft som jag sprutar på min hals. Då luktar det gott o ljuvligt. Lotionen mjukar upp min kropp efter duschen. Skönt!!

Kylie Minogue Tidslinje

2005
2013
2012
2012
Music Box
MUSIC BOX

Music Box av Kylie Minogue. Detta är en fräsch och vedartad...

2011
2011
Dazzling Darling
DAZZLING DARLING

Dazzling Darling av Kylie Minogue. Detta är en fräsch, blommig...

Pink Sparkle POP
PINK SPARKLE POP

Pink Sparkle POP av Kylie Minogue. Detta är en fräsch och...

2010
2010
Pink Sparkle
PINK SPARKLE

Pink Sparkle av Kylie Minogue. Detta är en fräsch och blommig...

2009
2009
Couture
COUTURE

Couture av Kylie Minogue. Detta är en blommig och vedartad doft...

2008
2008
Sexy Darling
SEXY DARLING

Sexy Darling av Kylie Minogue. Detta är en fräsch, blommig och...

Showtime
SHOWTIME

Parfymen består av smultron, blåhallon, svarta vinbär, rosor,...

2006
2006
Darling
DARLING

Darling av Kylie Minogue. Detta är en fräsch och blommig doft...

Kylie Minogue
Kollektioner