Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Kylie Minogue Parfym & Dofter För Kvinnor

Kylie Minogue har jobbat hårt för att bli omtyckt, både som skådespelare och som sångerska. Hon har över 30 års erfarenthet i musikbranchen, hon använder detta för att hjälpa ungdomar i BBC1s show "The Voice", hon är också en mycket framgångsrik entreprenör. Trots att hon bor och jobbar i London så kommer sångerskan från Australien tillsammans med sin också berömda syster Dannii. Kylie har spenderat år att bygga sin karriär som sångerska, skivartist, låtskrivare och skådespelerska. Kylie är född den 28 Maj 1968 och har prövat lyckan på många sätt, det mest framgångsrika - hennes musikkarriär, hon har sålt över 70 miljoner skivor runt om i världen och fått mottaga många olika priser för detta bland annat flera Brit Awards och Grammys. Hon har också haft flera världsturnéer som har sålt ut och även mottagit pris för dessa. Hon har tilldelats titeln Officer of the Order of the British Empire (O.B.E.) från Drottning Elizabeth II, för "tjänst för musik". Det är ett av de mest betydande utmärkanden någon kvinlig artist någonsin fått, Kylie är idag fortfarande den tredje bäst säljande kvinnliga artist genom alla tider.
Livet har inte alltid varit en räkmacka för Kylie, 2005 på toppen av sin karriär diagnostiserades Kylie med bröstcancer, hon genomgick operationer och cellgiftsbehandling för att behandla sjukdomen. Under denna period valde Kylie att dra sig tillbaka från sin musikkarriär och släppte istället en bok och en parfymkollektion. Tack vare sin ringa ålder var det möjligt för Kylie att sprida budskapet om regelbundna undersökningar för att förhindra bröstcancer.

Första doften Kylie lanserade fick namnet "Darling" den kom ut 2006. Alla Kylie's parfymer återspeglar hennes personlighet, de är söta med de har också en twist av energi, något oförutsägbart. Darling har en orientalisk bas och innehåller tropiska frukter såsom passionsfrukt, litchi i harmoni med fresia. Sedan framgången med denna blommiga doft har Kylie lanserat mer än 10 dofter, både för kvinnor och män.
Tack vare hennes entreprenörsanda har Kylie lyckats bli en inspiration för många i ett flertal olika länder, speciellt bland kvinnor. Det har sagts att hon har inspirerat många kvinliga ikoner av vår tid, såsom Lady Gaga, Madonna, Destiny's Child, Katy Perry och Sarah Michelle Gellar.
Visa Mer