Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Kim Kardashian Parfym & Dofter För Kvinnor

Kim Kardashian, född Kimberly Noel Kardashian den 21:a Oktober 1980, är en mediapersonlighet och affärskvinna. Hon är dottern till den kända advokaten Robert Kardashian och styvdotter till den olympiska tiokamparen Caitlyn Jenner och en karriär i rampljuset låg därför nära till hans. Kim K börjades synas i media när hon umgicks med Paris Hilton och blev tillsammans med sångaren Ray-J.

2006 öppnade Kim Kardashian och hennes systrar sin första butik tillsammans, DASH. Systrarna är också huvudpersoner i realityserien "Keeping Up with the Kardashians". Hon har också varit med i filmer som "Disaster Movie" (2008), "Temptation: Confessions of a Marriage Counselor" (2013) och "Deep in the Valley" från 2009. Hon gifte sig 2015 med den världskände och kontroversielle rapparen Kanye West.

Den första Kim Kardashian parfymen var den självbetitlade Kim Kardashian (2009) som blev en stor hit. Doften är orientaliskt fruktig med inslag av mysk. Många blev imponerade av parfymens kvalité och Kim K lanserade ett flertal framgångsrika dofter de följande fem åren. Förutom originaldoften har Fleur Fatale (2013) and Pure Honey (2014) varit mycket populära och de ska bli spännande att se vad Mrs Kardashian West kommer att göra härnäst.
Visa Mer