Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Kenzo Parfym & Dofter För Kvinnor

Kenzo grundades 1970 av Takada Kenzo, en japansk designer som flyttade till Paris 1964. Han var en av de första manliga studerna vid Bunka Fashion College i Tokyo och detta gjorde att han närmast kände sig tvingad att göra ett stort intryck på modeindustrin genom sin unika känsla för mode. Hans första kollektion var endast för kvinnor men redan 1983 hade Kenzo börjat designa herrkläder och skulle snart expandera ytterligare.

Trots att Kenzo nu ingår i lyximperiet LVMH med bland andra Louis Vuitton, Moët och Hennessy är det fortfarande känt för sina unika stil tack vare designers som Humberto Leon och Carol Lim som har bevarat märkets unikhet och känsla för avant-garde. Superstjärnor som Beyonce, Rihanna och Selen Gomez bär gärna Kenzo.

Den första damparfymen från Kenzo var Ca Sent (1989), med fantastiskt vackra blomnoter och fruktinslag från mandarin och afrikansk apelsinblomma. Bland andra populära dofter för kvinnor märks den söta, puderaktiga Kashaya (1996), den exotiska och varma Jungle Elephant (1996), den aquatiska och blommiga L'Eau Par Kenzo (1996), den fruktiga och vedaktiga Le Monde Est Beau (1997), den självklart blommiga Flower (2000), den mäktigt gröna Parfum D'Ete (2002), den söta och myskiga Amour (2006), den vackraoch balsamlika Oriental (2011), den härligt blommiga Flower In The Air (2013) och många fler.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.