Kent Cosmetics Limited Parfym & Dofter För Kvinnor

I över 30 år har Kent Cosmetics Limited försett oss med kvalitets skönhetsvarumärken och produkter. Lanserad på 1980-talet, detta familjedrivaföretaget har gett oss en variation av EDPs, EDTs, kroppssprayer och badprodukter. De är baserade i den vackra landbyggnaden i hjärtat av Kent, även kändt som Apple Blossom trail i södra England.

Deras bästsäljare är Apple Blossom sortimentetet, tidigare känd som Helena Rubinstein Apple Blossom. Det köptes av Kent Cosmetics Ltd. 1988 och har varit deras bästsäljare sedan dess.

Apple Blossom Perfume är en stor favorit bland många kvinnor. Tonerna av liljekonvalj, äppelblom och syren är en perfekt match till den blommiga hjärtat av anis, ros, jasmin, näckros och ylang-ylang. Basen av sandelträ och mysk är den perfekta avslutningen på denna vackra, oskyldigt blommiga komposition som är en perfekt doft för unga liksom mogna. Den kommer inte bara som en EDT och EDP utan också som en Apple Blossom bodyspray och Apple Blossom tvål, perfekt för lager på lager så att din doft får en livslängd som räcker hela dagen lång.

Se Recensioner
Apple Blossom Eau de Parfum 60ml Sprej
(2)
Apple Blossom Parfymerat Talk 100gFrisk doft som stannar länge
Connie Tornevall,
Recension av "Apple Blossom Parfymerat Talk 100g" version

Fruktig och härlig doft av sommar! Den tillfredsställer verkligen luktsinnet! Bra kvalité och snabb leverans! Tack!

Apple Blossom Eau de Parfum 60ml Sprejljuvlig fläkt av engelsk klassisk parfym
ingrid lindeberg,
Recension av "Apple Blossom Eau de Parfum 60ml Sprej" version

nostalgisk doft upplevelse- engelsk flick parfymsom också föredrogs av äldre kvinnor- jag köpte och använde den under min tid i England.Lätt och harmonisk doft som doftar blommigt inte bara äpple utan andra blomdofter-hade glömt bort så ljuv doften är.

Kent Cosmetics Limited Tidslinje

1947
1949
1948
1948
Apple Blossom
APPLE BLOSSOM

Apple Blossom av Kent Cosmetics. Detta är en blommig doft för...

Kent Cosmetics Limited
Kollektioner
FRÅN
116 kr
Kent Cosmetics Limited Apple Blossom
APPLE BLOSSOMApple Blossom av Kent Cosmetics. Detta är en blommig doft för...