Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Kent Cosmetics Limited Parfym & Dofter För Kvinnor

I över 30 år har Kent Cosmetics Limited försett oss med kvalitets skönhetsvarumärken och produkter. Lanserad på 1980-talet, detta familjedrivaföretaget har gett oss en variation av EDPs, EDTs, kroppssprayer och badprodukter. De är baserade i den vackra landbyggnaden i hjärtat av Kent, även kändt som Apple Blossom trail i södra England.

Deras bästsäljare är Apple Blossom sortimentetet, tidigare känd som Helena Rubinstein Apple Blossom. Det köptes av Kent Cosmetics Ltd. 1988 och har varit deras bästsäljare sedan dess.

Apple Blossom Perfume är en stor favorit bland många kvinnor. Tonerna av liljekonvalj, äppelblom och syren är en perfekt match till den blommiga hjärtat av anis, ros, jasmin, näckros och ylang-ylang. Basen av sandelträ och mysk är den perfekta avslutningen på denna vackra, oskyldigt blommiga komposition som är en perfekt doft för unga liksom mogna. Den kommer inte bara som en EDT och EDP utan också som en Apple Blossom bodyspray och Apple Blossom tvål, perfekt för lager på lager så att din doft får en livslängd som räcker hela dagen lång.
Visa Mer