Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Kent Cosmetics Limited Parfym & Dofter För Kvinnor

I över 30 år har Kent Cosmetics Limited försett oss med kvalitets skönhetsvarumärken och produkter. Lanserad på 1980-talet, detta familjedrivaföretaget har gett oss en variation av EDPs, EDTs, kroppssprayer och badprodukter. De är baserade i den vackra landbyggnaden i hjärtat av Kent, även kändt som Apple Blossom trail i södra England.

Deras bästsäljare är Apple Blossom sortimentetet, tidigare känd som Helena Rubinstein Apple Blossom. Det köptes av Kent Cosmetics Ltd. 1988 och har varit deras bästsäljare sedan dess.

Apple Blossom Perfume är en stor favorit bland många kvinnor. Tonerna av liljekonvalj, äppelblom och syren är en perfekt match till den blommiga hjärtat av anis, ros, jasmin, näckros och ylang-ylang. Basen av sandelträ och mysk är den perfekta avslutningen på denna vackra, oskyldigt blommiga komposition som är en perfekt doft för unga liksom mogna. Den kommer inte bara som en EDT och EDP utan också som en Apple Blossom bodyspray och Apple Blossom tvål, perfekt för lager på lager så att din doft får en livslängd som räcker hela dagen lång.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.