Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Kenneth Cole Parfym & Dofter För Kvinnor

Den amerikanske modedesignern Kenneth Cole växte upp i ett familjeföretag som sålde skor men ville hellre göra något eget. Han lämnade företaget 1982 för att starta egen firma. Han designade en kollektion med skor som han sedan visade upp i New York. Han hade bränt sitt startkapital på att tillverka skorna i Europa men lyckligtvis blev kollektionen en succé och han använda detta för att bygga sitt märke. Idag är märket Kenneth Cole mest kända för sina skor men säljer också kläder och parfym. Man har nästan hundra butiker på flera kontinenter och Cole har suttit kvar som chef och huvuddesigner.

Förutom design är Cole också känd för välgörenhetsarbete. Han var en av de första inom modeindustrin att prata om AIDS när ämnet fortfarande var tabu för de flesta i mitten av 80-talet och fortsätter att arbeta med kampanjer om sjukdomen än idag. Han är också känd för sin kamp mot användandet av päls i mode.

Den första Kenneth Cole parfymen lanserades 2002 och hette helt enkelt Kenneth Cole for Women. Detta var en orientalisk doft med bär, frukt och inslag av kryddor i en unik färgsprakande flaska. Cole har sedan dess följt upp parfymen med dofter som Kenneth Cole Reaction For Her med melon, mandarin, grapefrukt och äpple samt Black for Women (2014) som firade märkets jubileum.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.