Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Kelly Brook Parfym & Dofter För Kvinnor

Kelly Brook ( född Kelly Ann Parsons) föddes den 23:e November 1919 i Rochester, Kent och är en modell, skådespelerska och TV-personlighet. Hennes första flört med kändisskapet var när hon som sextonåring vann en skönhetstävling hennes mamma hade anmält henne till.

Kelly har gjort ett flertal kända reklamfilmer för bland annat Foster's, Piz Buin och Walker's bland annat. Hon blev snart ett känd ansikte och dök upp på tidningsomslag för stora brittiska magasin som GQ, Loaded och FHM. Hon toppade också FHM's lista på världens sexigaste kvinnor.

Modelljobben har varit Kelly Brooks huvudsakliga sysselsättning men hon har också dykt upp på TV och i en del filmer genom åren. På TV har det mestadels varit realityprogram som Strictly Come Dancing ( den brittiska versionen av Let's Dance), Britain's Got Talent och Celebrity Juice. Kelly har också spelat huvudrollen i skräckfilmen Piranha 3D.

Kelly Brook är också känd som djurvän och var en del av den stora PETA-kampanjen mot päls, "Whose Skin Are You In", tillsammans med andra glamourstjärnor som Helen Flanagan, Pamela Anderson and Jodie Marsh. I kampanjen syntes hon tillsammans med sina hundar, endast iförd kroppsmålning!

Kelly Brook är mer än sitt utseende, hon har bland annat lanserat en kollektion med simkläder och underkläder och lanserat sin egen doft tillsammans med Baylis & Harding. Hennes första egna parfym 2008 och heter Vivacious. Den är en härligt söt och fruktig doft för kvinnor. Nästa Kelly Brook parfym som släpptes var Audition (2014). Parfymen har en exklusiv look med en ljuvlig flaska och ask. Inuti hittar man en härligt djup blomdoft med toppnoter från färsk frukt.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.