Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Katy Perry Parfym & Dofter För Kvinnor

Katheryn Elizabeth Hudson (mer känd som Katy Perry) föddes 1984 i Santa Barbara i USA. Hennes föräldrar var präster och reste mycket från stad till stad med sin kyrka. Det var genom kyrkan Katy Perry upptäckte musiken och hon började sjunga gospel, vilket var den enda sortens musik hennes föräldrar tillät.

Efter att ha sjungit i kyrkor från 9 års ålder flyttade Katy som sjuttonåring till Los Angeles för att satsa på en musikkarriär. Hon fick ganska snart skivkontrakt på Red Hill Records som släpptes hennes första album under namnet Katy Hudson 2001. Det var en gospelskiva som inte sålde något vidare och Perry blev av med sitt kontrakt.

Efter en tuff tid där Perry fick och blev av med ytterligare två kontrakt fick hon till slut sitt stora break när hon skrev på med Capitol Reocrds 2007. Hon släppte samma år två singlar som toppade listoröver hela världen; "I Kissed a Girl" och "Hot n Cold" och hennes poppiga och färgglada stil gjorde succé.

Katy Perry älskar katter och detta var inspirationen till hennes två första parfymer. Den första, Katy Perry Purr, släpptes 2010 och följdes senare upp av Meow (2011). Efter detta släpptes den mest populära Katy Perry parfymen av dem alla; Killer Queen (2013). Doften var inspirerad av Queen-låten med samma namn, ett av Perry favoritband. Det är en söt och fruktig parfym i en unik rubin-formad flaska. Killer Queen-serien har utökats med en rad nya versioner, bland annat Oh So Sheer (2014), den krämiga och fräscha Royal Revolution (2014) och den pudriga och mjuka Spring Reign (2015). Alla Katy Perry Killer Queen dofter kommer i den fina rubinflaskan men i olika färger.
Visa Mer