Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Katy Perry Parfym & Dofter För Kvinnor

Katheryn Elizabeth Hudson (mer känd som Katy Perry) föddes 1984 i Santa Barbara i USA. Hennes föräldrar var präster och reste mycket från stad till stad med sin kyrka. Det var genom kyrkan Katy Perry upptäckte musiken och hon började sjunga gospel, vilket var den enda sortens musik hennes föräldrar tillät.

Efter att ha sjungit i kyrkor från 9 års ålder flyttade Katy som sjuttonåring till Los Angeles för att satsa på en musikkarriär. Hon fick ganska snart skivkontrakt på Red Hill Records som släpptes hennes första album under namnet Katy Hudson 2001. Det var en gospelskiva som inte sålde något vidare och Perry blev av med sitt kontrakt.

Efter en tuff tid där Perry fick och blev av med ytterligare två kontrakt fick hon till slut sitt stora break när hon skrev på med Capitol Reocrds 2007. Hon släppte samma år två singlar som toppade listoröver hela världen; "I Kissed a Girl" och "Hot n Cold" och hennes poppiga och färgglada stil gjorde succé.

Katy Perry älskar katter och detta var inspirationen till hennes två första parfymer. Den första, Katy Perry Purr, släpptes 2010 och följdes senare upp av Meow (2011). Efter detta släpptes den mest populära Katy Perry parfymen av dem alla; Killer Queen (2013). Doften var inspirerad av Queen-låten med samma namn, ett av Perry favoritband. Det är en söt och fruktig parfym i en unik rubin-formad flaska. Killer Queen-serien har utökats med en rad nya versioner, bland annat Oh So Sheer (2014), den krämiga och fräscha Royal Revolution (2014) och den pudriga och mjuka Spring Reign (2015). Alla Katy Perry Killer Queen dofter kommer i den fina rubinflaskan men i olika färger.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.