Kate Moss Parfym & Dofter För Kvinnor

Hon har blivit beskriven som en oavsiktlig ikon, Katherine Ann Moss, eller Kate Moss som hon är mer känd som, lyckades bli en av det mest framstående kvinnliga mode ikonerna trots hennes platt bröstade ram. Hon blev upptäckt av Storm Model Management på en flygplats vid 14 års ålder. Vid 16 var hon underkläds model för Calvin Klein vilket tog henne direkt från okänd till mode ikon på väldigt kort tid.

Mot slutet på 90 talet klev Kate in i supermodel gänget jämsides med Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer och Linda Evangelista och blev därav en av det bäst betalda modellerna i världen.

Hon är inte bara en model och mode designer, utan också en farlig affärskvinna. Hon har medverkat i ett flertal musik videor; hjälpt skriva 4 låtar på Babyshambles andra album Shotter's Nation med hennes då fästman Pete Doherty; gästat i en episod av den brittiska komedin Blackadder: Back & Forth som den fiktionella drottningen som var vacker naken; haft roller i filmer så som Zoolander, Absolutely Fabulour och Inferno! Så väl som att ha lanserat en egen serie parfymer.

När vi pratar om parfymer och Kate Moss, så går de rätt hand i hand; hennes första parfym reklam var för Calvin Kleins, Obsession for Men vilket hjälpte henne på vägen till stjärnorna. Chanel, Burberry, YSL och Bvlgari har också anlitat Kate Moss som ansiktet för deras parfymer, och senast så har Kate lanserat hennes egna parfyms reklam kampanj. Den första var Kate från 2007. Den var en stor succe och så drog Kates parfym äventyr igång.
Idag har hon över 10 olika parfymer under bältet.
Lilabelle från 2011 är för den yngre publiken; Kate har tagit inspirationen för den från hennes unga dotter Lila Grace. En väldigt söt och tjejig doft med ett blommig hjärta av vita liljor, natt blommande jasmin och frangipani.
Vintage Myse är en annan parfym från Kate Moss; en lyxig, femenin stilig doft. Den tar dig tillbaka till det klassiska 1920 talet där stil, sex appeal och lyx var vad det handlade om. En tryckande och sensuell doft från Kate Moss som öppnar med noter av plommon, rabarber och svart vinbärs kräm vilket leder in i ett blommigt hjärta av pioner, tiger orkidèer och lila violer: Basen är en perfekt mix av gourment choklad, ambra och vit mysk. Definitivt ett måste för dem som älskar allting vintage.

Trots att hon är över 40 så är Kate Moss fortfarande en av det högst betalda modellerna världen över med ett värde av £55 miljoner till sitt namn (2014).En del av denna förmögenhet kommer från hennes samarbete med Rimmel som hon jobbade med i över ett årtioende. Rimmer har sagt att Kate tar med sin egen unika stil och aktorietets märke och hennes reklam kampanj för Rimme Likpstick - Get The London Look är inget undantag.

Kate har även skrivit en själv biografi som heter Kate: The Kate Moss Book. Det är en personlig retrospektiv från Kate om hennes karriär och hennes personliv.

Se mer

Kate Moss Tidslinje

2006
2012
2011
2011
Lilabelle
LILABELLE

Lilabelle by Kate Moss. Detta är en fräsch, blommig och...

Lilabelle Truly Adorable
LILABELLE TRULY ADORABLE

Lilabelle Truly Adorable av Kate Moss. Detta är en fräsch och...

Love Blossoms
LOVE BLOSSOMS

Love Blossoms av Kate Moss. Detta är en fräsch och blommig doft...

2010
2010
Vintage Muse
VINTAGE MUSE

Vintage Muse av Kate Moss. Detta är en fräsch och blommig doft...

2009
2009
Vintage
VINTAGE

Parfymen består av rosépeppar, vanilj, jasmin och mandarin.

2007
2007
Kate
KATE

Kate av Kate Moss. Detta är en fräsch och blommig doft för...

Kate Moss
Kollektioner
FRÅN
126 kr
Kate Moss Vintage Muse
VINTAGE MUSEVintage Muse av Kate Moss. Detta är en fräsch och blommig doft...