Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Karl Lagerfeld Parfym & Dofter För Kvinnor

Karl Lagerfeld är en mytomspunnen tyskfödd modedesigner som är mest känd för kollektioner han skapat åt Chanel, Fendi, Chloé och många fler. Han växte upp i Tyskland men flyttade till Paris efter skolgången. Även om tysk design och stil verkar ligga nära Lagerfeld talar han mestadels franska eftersom han levt i landet under medparten av sitt liv. Lagerfeld blev känd när han designade för Jean Patou och han har sedan dess skapat couture och kollektioner för alla möjliga sorters märlen.

Till skillnad från många andra kända designers har inte Lagerfeld hållit sig till ett modehus genom åren, inte ens sitt eget. Istället verkar han föredra att pröva många olika saker och han har skapat couture, konfektionskläder och till och med budgetkläder för märken som Chloé, Fendi, Diesel, H&M, Orrefors och även många pjäser och opera. Han är känd för att jobba extremt mycket och designar vanligtvis runt 15 kollektioner om året och då räknar man inte hans specialdesigner och utställningar och inte heller accesorarer som klockor och väskor. Han har också skapat interiörer och till och med arkitektur för några av världens mest exklusiva hotell. Lagerfeld har också gjort sig själv till ett konstprojekt med en nästan konstant "uniform" bestående av mörka kostymer med uppvänd krage, pudrat vitt hår, solglasögon och svarta handskar. Det är väldigt sällan man ser designern utan denna utstyrsel och Lagerfeld har gjort sin signaturlook till en del av sitt märke.

Det har funnits dofter från Lagerfeld på marknaden sedan 70-talet men det var inte förrän 1994 som en Karl Lagerfeld parfym för kvinnor släpptes. Sun Moon Stars är en orientalisk doft med bergamott, ananas och persika med ett hjärta av jasmin, påsklilja, trdägårdsnejlika och iris på en bas av trä, mysk och vanilj. Den blandar eleganta och lite mystiska orientalisa blomnoter med en söt och feminin känsla. Karleidoscope (2011) blandar klassiska blomnoter med moderna influenser.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.