Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Kappa Parfym & Dofter För Kvinnor

Kappa är ett italienskt sportmärke som kanske är mest känt för att det sponsrar en rad kända fotbollslag. Det företag som skulle komma att bli Kappa grundades 1916. 1951 bestämde sig chefen David Vitale att sammanföra två företag och resultatet blev Kappa, som kombinerade tekniskt expertis med en passion för sport. Tanken var att märket skulle vara en kvalitetsgaranti. Kappa är starkt influerat av det sena 60-talets sportiga mode och 1969 började man använda sin nu världskända Omini-logga, som är tänkt att symbolisera jämlikhet.

Det italienska fotbollslaget var först ut att pröva det nya sorts tyg som Kappa skapat för att göra idrottskläderna mer flexibla och elastiska. Kappa sponsrade också Olympiska Spelen 1984 och många kända maraton världen över.

Kappa har sedan dess även lanserat en rad skönhetsprodukter, parfymer och deodoranter. Det utmärkta parfymsortimentet har utvecklats tillsammans med företaget HOSC. Några av Kappas mest populära dofter för kvinnor är Acqua Woman (2010), en saftig och intensivt fräsch doft med citrus och mimosa, Viola Woman (2011), en syrlig och grön doft med mandarin, galbanum, gröna löv och jasmin, Rosa (2010) en vedartad och delikat doft med fruktiga noter, Perla (2010) som är en blommig och ljus parfym och Kappa Moda (2010), en intensiv doft för kvinnor med mandarin, ros och vanilj.
Visa Mer