Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

The Key av Justin Bieber

Per Sida
Sortera
The Key är den tredje doften från Justin Bieber.

Denna söta och energiska doft för kvinnor öppnar med en läcker medley av frukt och färsk blommig bukett på en krämig bas som blandar sensuell mysk, exotiska skogar och drömmande vaniljnoter.

The Key av Justin Bieber är en inspirerande doft som inbjuder dig att tro på dina drömmar som Justin alltid gjorde och det kommer att föra dig närmare än någonsin till den mest intima sidan av sångaren, den som håller hans ambitioner och hans hemligheter.

Den moderna vita flaskan är prydd med en gyllene insats av ett hänglås med en nyckel. När locket har tagits bort, avslöjas lila skär i flaskans hals och i locket självt, vilket ger intrycket av att ha låst upp något oväntat.

They Key lanserades av Justin Bieber 2013.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.