Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Justin Bieber Parfym & Dofter För Kvinnor

Den första Mars 1994 föddes Justin Bieber i Ontario, Kanada. Han var en riktig musikbegåvning från en tidig ålder och lärde sig spela piano, trummor, gitarr och trumpet men det var sången som gick allra bäst. Som tolvåring vann Bieber en talangjakt med sin version av sångaren Ne-Yo's hit "So Sick". Hans mamma bestämde sig för att ladda upp klippet på Youtube så att släkt och familj kunde titta på framträdandet men videon lyckades bli ganska populär.

En av Biebers YouTube-klipp sågs av en ren händelse av Scooter Braun, en musikproduct som efter detta letade reda på Bieber och erbjöd honom ett skivkontrakt. Vid 13 års ålder flög Justin till Atlanta, Georgia för att börja spela in musik och han släppte sin första singel samma år. Den nådde topplistor i Kanada och Bieber har sedan dess haft massvis med hits och synts i många sammanhang. 2015 kunde Bieber titta tillbaka på fyra studioalbum och dessutom ett flertal filmroller i bland annat Cubed, Behaving Badly och Zoolander 2.

Justin Bieber syns mycket i media men är också känd för att hålla vissa delar av sitt liv hemligt, bland annat sina välgörenhetsuppdrag och hans affärer. Han har sedan 2009 faktiskt investerat i en rad framgångsrika IT-företag som Shot, SoJo Studios, Spotify och Stamped. Han har också intresserat sig för dofter och lanserade sin första parfym 2011. Så här långt har Bieber bara släppt dofter för kvinnor.

Someday (2011) var den första Justin Bieber parfym som släpptes och det är en fruktig doft med päron, mandarin och vilda bär. Bästsäljaren Girlfriend lanserat året därpå och är tänkt att vara en lite mer mogen version av Someday. Sedan dess har ett flertal Justin Bieber parfymer släppts, bland annat The Key 2013), Next Girlfriend (2014) och Collector's Edition (2014).
Visa Mer