Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Peace, Love and Juicy Couture av Juicy Couture

Per Sida
Sortera
Peace, Love and Juicy Couture av Juicy Couture är en fräsch, aromatisk och blommig doft för kvinnor.

Den här förtjusande doften öppnar upp med ett stänk av saftig Amalfi-citron och oemotståndligt sött rött äpple i kombination med en bukett hyacint och kassett, spricker sedan i ett blommigt hjärta av värdefull jasmine Sambac, stjärna magnolia, Malibu vallmo, kaprifol och lindblomma på en jordnära bas av sensuell mysk, orrisrot och patchouli.

Peace, Love and Juicy Couture är inspirerad av 60-talets hippie-rörelse, som namnet antyder, och näsan bakom doften är den uppskattade parfymaren Rodrigo Flores-Roux. Den livliga flaskan är utsmyckad med distinkta graveringar och dekorationer, inklusive turkosa pärlor och en fluffig rosa tofs.

Peace, Love and Juicy Couture lanserades av Juicy Couture 2010.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.