Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Joop! Parfym & Dofter För Kvinnor

Tyske modedesignern Wolfgang Joop lanserade märket Joop! 1981. Från början gjorde man bara kläder för kvinnor men efter några år släppte märket också kollektioner för män och accessoarer. Joop själv började man som illustratör och arbetade sig upp genom modevärlden tillsammans med sin fru innan han beslutade sig för att starta eget. Märket Joop! grundar sig på ljusa färger och lite vågade men ändå eleganta former och parfymerna följer samma mall. Man känner igen märkets dofter på långt håll tack vare de starka färgerna och de minimalistiska glasflaskorna. Dofterna har blivit mycket uppskattade även utanför modevärlden tack vare de ovanliga ingredienserna och utmärkta hållbarheten.

Joop! Le Bain var en av de första Joop parfymerna för kvinnor och den är fylld med blommiga noter som aldehyder och jasmin, blandat med frisk citrus på en bas av mysk och vanilj. Andra populära parfymer från Joop! är bland annat Femme (1987), den kvinnliga varianten av klassikern Joop Homme. Den liknar till mångt och mycket versionen för män men går i gult istället för rosa. Doften är en ljuvlig vitblommig doft med nyanser av tonkaböna, mysk, vanilj och trä. Joop! Berlin (1990) är en hyllning till Wolfgang Joops hemstad och fångar känslan av den tyska huvudstaden med ljusa gröna noter, söta inslag och en ordentlig hop med blommor.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.