Vårutförsäljning | 200+ Prisnedsatta Produkter | Endast Begränsad Period!

John Richmond Parfym & Dofter För Kvinnor

John Richmond är ett brittiskt modemärke som grundades av designern med samma namn 1984. John Richmond föddes i Manchester och flyttade senare till London och Milan för att slutföra sin utbildning. Efter att ha arbetat för kända märken som Fiorucci och Armani släppte han sin första kollektion på åttiotalet. Från 1995 och framåt har märket letts av Saverio Moschillo vilket ledd till stora framgångar för märket som har kunnat öppna flaggskeppsbutiker i London och Italien.

Märket erbjuder kläder, accessoarer och dofter för både män och kvinnor med en stilig men avslappnad street-stil som känns igen på sina broderade detaljer och piggar som blivit lite av ett signum för John Richmond. De mest kända kollektionerna från märket kan nog sägas vara John Richmond X och John Richmond Denim. Det är många känidsar som burit märket, bland annat George Michael, Mick Jagger, Kim Kardashian och Madonna.

John Richmond erbjuder också parfymer och den första doften för kvinnor lanserades 2009 med namnet John Richmond Eau de Parfum, en fruktig och riktigt kvinnlig doft med daffodil, sandelträ och grapefrukt. Man har också släppt den väldigt populära Viva Rock John Richmond (2011) med doftnoter från kaktus, jasmin, iris och mysk. En senare John Richmond parfym är den härliga Richmond X Woman, en blommig doft för kvinnor med fresia, viol och vanilj som lanserades 2014.

John Richmond Tidslinje

2008
2015
2014
2014
Richmond X Woman
RICHMOND X WOMAN

Richmond X Woman av John Richmond är en blommig och fruktig doft...

2011
2011
2009
2009
John Richmond
JOHN RICHMOND

John Richmond från märket med samma namn är en blommig doft...

John Richmond
Kollektioner
FRÅN
244 kr
John Richmond Richmond X Woman
RICHMOND X WOMANRichmond X Woman av John Richmond är en blommig och fruktig doft...
FRÅN
350 kr
John Richmond Viva Rock