Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

John Richmond Parfym & Dofter För Kvinnor

John Richmond är ett brittiskt modemärke som grundades av designern med samma namn 1984. John Richmond föddes i Manchester och flyttade senare till London och Milan för att slutföra sin utbildning. Efter att ha arbetat för kända märken som Fiorucci och Armani släppte han sin första kollektion på åttiotalet. Från 1995 och framåt har märket letts av Saverio Moschillo vilket ledd till stora framgångar för märket som har kunnat öppna flaggskeppsbutiker i London och Italien.

Märket erbjuder kläder, accessoarer och dofter för både män och kvinnor med en stilig men avslappnad street-stil som känns igen på sina broderade detaljer och piggar som blivit lite av ett signum för John Richmond. De mest kända kollektionerna från märket kan nog sägas vara John Richmond X och John Richmond Denim. Det är många känidsar som burit märket, bland annat George Michael, Mick Jagger, Kim Kardashian och Madonna.

John Richmond erbjuder också parfymer och den första doften för kvinnor lanserades 2009 med namnet John Richmond Eau de Parfum, en fruktig och riktigt kvinnlig doft med daffodil, sandelträ och grapefrukt. Man har också släppt den väldigt populära Viva Rock John Richmond (2011) med doftnoter från kaktus, jasmin, iris och mysk. En senare John Richmond parfym är den härliga Richmond X Woman, en blommig doft för kvinnor med fresia, viol och vanilj som lanserades 2014.
Visa Mer