Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Fever av Jimmy Choo

Per Sida
Sortera
Fever av Jimmy Choo är en blommig doft för kvinnor.

Aromen öppnar med en saftig fruktsallad av svart plommon, grapefrukt och litchi, som smälter till en pudrig bukett av vaniljorkidé, jasmin och heliotrop på en exotisk och lite krämig bas av sandelträ, benzoin och rostad tonkaböna.

Jimmy Choo Fever kommer att få temperaturen i rummet att stiga med sin kraftfulla och förföriska lukt. De kontrasterande noterna gör det till en rolig och lekfull parfym.

Hannah Ferguson, modellen i annonsen, tycker att Fever är den perfekta doften för kvinnor som är självsäkra och sexiga, men ändå varma och vänliga, vilket gör denna parfym perfekt för en kväll på stan. Det betyder dock inte att doften inte passar perfekt till vardags också.

Feber lanserades av Jimmy Choo 2018.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.