Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Jimmy Choo Parfym & Dofter För Kvinnor

Född till en värld av skor redan från början, Jimmy Choo anses idag som en av de bästa skodesignerna i världen. Choo föddes i Penang, Malaysia. Vid den ringa åldern av 11 år skapade han sin första kvinnosko, han kom snart att bli en pionjär inom kändismode. Jimmy Choo's efternamn, skall egentligen vara Chow men på grund av ett fel i hans födelseattest så istället blev Choo namnet som tog världen med storm.

Choo etablerade sitt företag relativt sent i jämförelse med andra välkända modehus, inte förrän på 90-talet startade Jimmy Choo sitt, i de Östra delarna av London. Märket har konfektion för både män och kvinnor. Choo's önskan är att hans kund skall känna sig självsäker och omgiven av lyx då de bär hans designer. 1996 Grundades märket Jimmy Choo av 3 entreprenörer. Herr Choo i egen hög person, hans systerdotter Sandra Choi och Tamara Mellon OBE.

Den sexiga designen för kvinnor och det exeptionella italienska handarbetet som har lyckats lämna avtryck hos den sofistikerade kundkretsen, första kollektionen blev en framgång, med ett mål att skapa ett globalt lyxmärke. Jimmy lyckades hitta investerare och företaget gav sig ut på en världsresa samtidigt som de bestämde sig för att utöka sitt sortiment. Jimmy Choo var bland de första till att ta kvinnoskor och handväskor till Hollywood där röda mattan visade sig vara den perfekta catwalken för märket. Idag kan du se Jimmy Choo på stilikoner till celebriteter, kungligheter, artister till landsledare.

Affärsutveckling har varit integrerat i företagets stratego pcj 2011 lanserade Jimmy Choo sin första doft för kvinnor, enkelt och stilrent kallad : Jimmy Choo. Denna doft kommer tveklöst att bli en söt klassiker tack vare sin enkla och söta doft som är feminin men stärkande med massor av sensualitet. Flaskan designades av Mellon, hon inspirerades av Murano glas och hon lad ned mycket tid och möda på flaskan så att den skulle vara så i ögonfallande som möjligt. Sedan lanseringen av denna parfym så har Choo också släppt fler parfymer, Flash (2013) samt Exotic, sedan flera begränsade upplagor på hans signaturdoft Jimmy Choo.

Idag är Jimmy Choo ett lyxmärke, damskor förblir kärnan hos företaget, men de kan idag också erbjuda handväskor, lädersnideri, scarfar, glasögon, bälten, dofter och skor för män. Efter att Mellon köpte halva företaget har Jimmy Choo expanderat globalt och byggt upp en kundkrets av celebriteter såsom Ellie Goulding, Emma Thompson, Dam Helen Mirren även Prinsessan Diana efter att hon separerat från Prins Charles sågs hon frekvent i ett par delikata högklackade Jimmy Choo-skor, ett par skor hon aldrig skulle kunnat ha om hon hade stannat med Charles som var kortare än henne.
Visa Mer