Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Jil Sander Parfym & Dofter För Kvinnor

Jil Sander är tyskt modehus som är känd för sina minimalistiska designer. Företaget grundades under det sena 70-talet och har skapat kläder för både män och kvinnor samt en rad mycket populära parfymer. Heidemarie Jiline Sander grundade märket efter att han tagit examen från textilskolan Krefeld. Efter studetiden hade hon också skaffat sig värdefull erfarenhet genom att jobba för modemagasin både Tyskland och USA. Företaget började som en liten butik i Rotherbaum där hon sålde plagg av designers som Thierry Mugler, Sonia Rykiel men också sina egna skapelser. Den första riktiga kollektionen från Jil Sander lanserades 1975 men togs inte emot med alltför mycket entusiasm. Detta stoppade inte Sander och efter att företaget fick ett uppsving under 80 och 90-talet släppte Jil Sander sin första doft för män. 2011 lade man till systermärket Jill Sander Navy med fokus på moderna stilar.

Jil Sander Woman I (1979), också känd under namnen Woman Pure och Original, var den första Jil Sander parfym som kom att släppas. Denna chypredoft öppnar med gröna noter och koriander för att sedan gå över till ett blommigt hjärta av tuberros, jasmin och liljekonvalj. Blandningen vilar på en vedig bas av ekmossa och cederträ. Jil Sander har sedan dess skapat över 50 olika parfymer med en betoning på minimalism och unika dofter som skiljer sig från mängden. Jil Sander Sport Water for Women (2008) är en akvatisk doft som fokuserar på persika, gröna löv och ambra. En nyare favorit är Evergreen (2014) som faller inom samma kategori som Eve (2011) och Everose (2012). Evergreen är en pudrig doft som hyllar naturens egen harmoni. Den gröna doften kommer i en matchande grön glasflaska.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.