Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Jigsaw Parfym & Dofter För Kvinnor

Jigsaw är en parfym distributör och brand manager från Stor brittanien. Kändisar så som, Calum Best, Katie Price, Jade Goody och Amy Childs vände sig till Jigsaw för att ta fram och lansera sina parfymer.

”The Jade Goody Shh...” pafymen är fortfarande en av de bäst säljande parfymerna sedan den lanserades 2005. Det är en söt blandning av varma och mysiga inslag. En underskattad pärla i havet av kändis parfymer.

Jigsaw har även sitt eget märke, som har lanserat några roliga parfymer som du kan njuta av.
LOL XX kommer definitivt sätta en leende på dig och dina kompisars läppar, en grym present för din speciella tjej som du alltid har roligt med. Du behöver inte oroa dig för att spränga banken heller, utan det är helt enkelt en grym liten presentlåda som innehåller en stor EDT, en purse spray, body lotion och body wash.
Det är en rolig och flörtig parfym med inslag av kaprifol, dragon och röda bär. The blommiga hjärtat består av jasmin, apelsinblom och kokosnöts vatten, medan basen är en fyllig blandning and vanilj, mysk och ”blond woods”
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.