Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Jesus del Pozo Parfym & Dofter För Kvinnor

Jesus Del Pozo (1946-2011) var en spansk modedesigner som öppnade sin första boutique 1974 i Madrid. Under de första åren var Jesus Del Pozo helt inriktad på kläder för män men efter prövat på att designa damkläder upptäckte han att han var mycket bättre på detta. Bara ett år efter att ha lanserat sin första kollektion för kvinnor vann han det fina Golden Needle-priset för bästa internationella kollektion (1981).

Inspirationen till kläder kommer i mångt och mycket från det förgångna, kombinerat med Del Pozos egna moderna stil. 2010 sa han följande om sin designstil: "Jag älskar kvinnor och jag älskar att verka för det positiva i världen. Jag gillar inte likformighet. Det är viktigt att varje person tillför något från sin egen personlighet så jag försöker göra mitt mode så flexibelt och anpassningsbart som möjligt.

Jesus Del Pozo var mycket framångsrik i sitt hemland, där hans designer bars av personalen på den spanska paviljongen på världsutställning i Sevilla 1992. Han har även designat kostymer för teater, balett och opera.

Efter fyra årtionden i modevärlden anses Jesus Del Pozo idag vara en de mest inflytelserika spanska modeskaparna någonsin men det var inte förrän Del Pozo gick bort 2011 som märket blev populärt internationellt. 2012 blev Del Pozos märke en del av Perfumes & Diseño SA och leds nuförtiden av Josep Font under namnet Delpozo. Märket fortsätter att bidra med kollektioner till New York Fashion Week, London Fashion Week och andra stora modevents runt om i världen.

Jesus Del Pozo gav sig in i doftvärlden 1992. Den första doften märket släppte Duende For Women (1992) var en fräsch blommig doft med doftnoter som melon, jasmin och sandelträ. 1997 lanserade man hitten Halloween som även vann tidningen Glamours pris Årets Doft. Halloween var tänkt att frammana bilden av mystisk, vampig kvinna och doftar förföriskt av vanilj, sandelträ och tuberros.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.