Jessica Simpson Parfym & Dofter För Kvinnor

Jessica Simpson föddes den 10:e Juli 1980 i den lilla staden Abilene, Texas. Fyra år senare fick Jessica en syster som fick namnet Ashlee, som ju även hon senare blev en känd sångerska. Innan Jessica Simpson var popstjärna sjöng hon i kyrkor och på kristna läger. Det var på ett sådant läger som hon blev upptäckt av ett litet skivbolag och detta ledde i sin tur att hon fick kontrakt med Sony. Detta var i slutet av 90-talet och Jessica Simpson turnerade med populära band som 98 Degrees och Rascal Flatts. Hennes första album, "Sweet Kisses", kom ut 1999 och hon har sedan dess släppt ett tiotal album.

Jessica har inte bara sysslat med popmusik utan även prövat på skådespeleriet. Redan som tolvåring försökte hon komma med i det populära amerikanska barnprogrammet "Mickey Mouse Club" som fostrat många amerikanska popstjärnor men kom inte med. Simpson slog dock tillbaka som vuxen med sitt alldeles egna TV-program; "Newlyweds", en jättehit som var en av de första realityprogrammen med kändisar. Hon har också haft stora roller i filmer som "The Dukes of Hazzard" och "Employee of the Month".

2006 lanserades Jessica Simpson Collection som etablerades av henne och hennes mamma. Jessica släppte sin egen parfymserie Dessert med söta gourmetdofter mellan 2004 och 2006. Hennes mest populära doft heter Fancy Love (2009) och blev en enorm succé. Kombination av blommor och citrusnoter gav en ljus och klassisk doft som håller i sig hela dagen. Efter Fancy Love är hennes mest populära dofter nog Jessica Simpson (2014) och originaldoften Fancy (2008).

Se mer
Se Recensioner
Jessica Simpson Fancy Love Eau de Parfum 100ml Sprej
(1)
Jessica Simpson Fancy Love Eau de Parfum 100ml SprejLjuvlig parfym prova
Marita Axelsson,
Recension av "Jessica Simpson Fancy Love Eau de Parfum 100ml Sprej" version

Det är en fantastisk exotisk doft mina arbetskamrater dröjer sig kvar i mitt rum pga doften

Jessica Simpson Tidslinje

2008
2015
2012
2012
Vintage Bloom
VINTAGE BLOOM

Vintage Bloom är en blommig doft för kvinnor. Den doftar av...

2010
2010
Fancy Nights
FANCY NIGHTS

Fancy Nights av Jessica Simpson. Detta är en vedartad doft för...

2009
2009
Fancy Love
FANCY LOVE

Parfymen består av bergamott, persikoblom, goij blad, rosa...

Jessica Simpson
Kollektioner
FRÅN
347 kr
Jessica Simpson I Fancy You