Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Jessica Simpson Parfym & Dofter För Kvinnor

Jessica Simpson föddes den 10:e Juli 1980 i den lilla staden Abilene, Texas. Fyra år senare fick Jessica en syster som fick namnet Ashlee, som ju även hon senare blev en känd sångerska. Innan Jessica Simpson var popstjärna sjöng hon i kyrkor och på kristna läger. Det var på ett sådant läger som hon blev upptäckt av ett litet skivbolag och detta ledde i sin tur att hon fick kontrakt med Sony. Detta var i slutet av 90-talet och Jessica Simpson turnerade med populära band som 98 Degrees och Rascal Flatts. Hennes första album, "Sweet Kisses", kom ut 1999 och hon har sedan dess släppt ett tiotal album.

Jessica har inte bara sysslat med popmusik utan även prövat på skådespeleriet. Redan som tolvåring försökte hon komma med i det populära amerikanska barnprogrammet "Mickey Mouse Club" som fostrat många amerikanska popstjärnor men kom inte med. Simpson slog dock tillbaka som vuxen med sitt alldeles egna TV-program; "Newlyweds", en jättehit som var en av de första realityprogrammen med kändisar. Hon har också haft stora roller i filmer som "The Dukes of Hazzard" och "Employee of the Month".

2006 lanserades Jessica Simpson Collection som etablerades av henne och hennes mamma. Jessica släppte sin egen parfymserie Dessert med söta gourmetdofter mellan 2004 och 2006. Hennes mest populära doft heter Fancy Love (2009) och blev en enorm succé. Kombination av blommor och citrusnoter gav en ljus och klassisk doft som håller i sig hela dagen. Efter Fancy Love är hennes mest populära dofter nog Jessica Simpson (2014) och originaldoften Fancy (2008).
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.