Jesse McCartney Parfym & Dofter För Kvinnor

Jesse McCartney föddes den 9:e April, 1987. Redan vid tio års spelade han huvudrollen i Broadwaymusikalen "The King and I" och han hans första TV-roll var som J.R Chandler i den amerikanska långköraren "All My Children". 1999 blev han en del av pojkbandet Dream Street men efter tre framgångsrika år var det dags att satsa på en solokarriär istället. Med hittar som “Beautiful Soul” och “Leavin" i bagaget blev han en tonårsidol i början av 00-talet.

Eftersom Jesse var nära anknuten till Disney har hans låtar varit med på otaliga albums och soundtracks. Förutom egna sånginsatser har han också varit aktiv som låtskrivare och skrev bland annat superhitten "Bleeding Love" för Leona Lewis. McCartney har också vunnit ett flertal priser, bland annat Teen Choice Awards.

Värdlens första Jesse McCartney parfym, Wanted, lanserades 2011. Den friska och citrusaktiga doften har varit väldigt populär och den snygga tårformade flaskan passar parfymen perfekt. Efter en fräsch inledning utvecklas doften till en frisk och fruktig doft som håller i sig länge.

Se Recensioner
Jesse McCartney Wanted Eau de Parfum 50ml Sprej
(1)
Jesse McCartney Wanted Eau de Parfum 50ml SprejTyngre doft än förväntat
Hästdalen i Veckholms-Ål AB Petra Keravuo,
Recension av "Jesse McCartney Wanted Eau de Parfum 50ml Sprej" version

Köper alltid blå parfymer då dom ska vara sportiga o fräscha. Det stämmer oftast men denna var ovanligt tung. Men jag gillar den ändå, bara lite annorlunda än jag tänkt.

Jesse McCartney Tidslinje

2010
2012
2011
2011
Wanted
WANTED

Wanted av Jesse McCartney. Detta är en fräsch, blommig och...

Jesse McCartney
Kollektioner
FRÅN
108 kr
Jesse McCartney Wanted
WANTEDWanted av Jesse McCartney. Detta är en fräsch, blommig och...