Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Jesse McCartney Parfym & Dofter För Kvinnor

Jesse McCartney föddes den 9:e April, 1987. Redan vid tio års spelade han huvudrollen i Broadwaymusikalen "The King and I" och han hans första TV-roll var som J.R Chandler i den amerikanska långköraren "All My Children". 1999 blev han en del av pojkbandet Dream Street men efter tre framgångsrika år var det dags att satsa på en solokarriär istället. Med hittar som “Beautiful Soul” och “Leavin" i bagaget blev han en tonårsidol i början av 00-talet.

Eftersom Jesse var nära anknuten till Disney har hans låtar varit med på otaliga albums och soundtracks. Förutom egna sånginsatser har han också varit aktiv som låtskrivare och skrev bland annat superhitten "Bleeding Love" för Leona Lewis. McCartney har också vunnit ett flertal priser, bland annat Teen Choice Awards.

Värdlens första Jesse McCartney parfym, Wanted, lanserades 2011. Den friska och citrusaktiga doften har varit väldigt populär och den snygga tårformade flaskan passar parfymen perfekt. Efter en fräsch inledning utvecklas doften till en frisk och fruktig doft som håller i sig länge.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.