Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Jennifer Lopez Parfym & Dofter För Kvinnor

Jennifer Lopez är en känd Amerikansk popstjärna och skådespelerska. Hon må fortfarande vara "Jenny From The Block" som hon sjöng i sin hit men idag är hon värd över 2 miljarder. Med uppdrag som sångerska, låtskrivare och skådespelerska har Lopez mycket att göra men som om detta inte var nog är hon nu också i en framgångsrik modedesigner, författare och producent.

Hon blev känd som tonåring och hade sin första roll i filmen My Little Girl från 1986 vid sjutton års ålder. Hon har sedan dess dykt upp i ett flertal filmer, bland annat Out of Sight från 1998 där hon arbetade med George Clooney, Selena från 1997 där hon spelade den mördade sångerskan Selena Quintanilla-Pérez och Wedding Planner från 2011 tillsammans med Matthew McConaughey. 2002 var hon med i filmen Maid in Manhattan som blev en jättehit världen över.

Lopez musikkarriär drog igång 1999 när hon släppte sin första album, On the 6. Hennes andra album, J.Lo, släpptes samtidigt som Wedding Planner och gick direkt in på topplistan. Lopez är den första kvinnan som haft en album på topplistan samtidigt som en film. Hennes musikkarriär har sedan gått från styrka till styrka och hon klassas idag som den mest inflytelserika latinamerikanska underhållaren i USA.

En kvinna med talang som Lopez har givetvis massor av fans. Hon har ett hyllat Instagram-konto med mer än 48 miljoner följare där hon låter fans följa henne både på turné och hemma med familjen. Hon är också mycket aktiv på YouTube. 1998 lanserade Lopez sitt eget klädmärke, Sweetface Fashion Company, som gör kläder för alla som drömmer om att bli stjärnor. Märket säljer allt från solglasögon, simkläder och accessoarer till parfymer.

Hennes första doft, J-Lo Glow, lanserades 2002. Flaskan är inspirerad av J-Los legendariska kurvor. Glow blev en jättesuccé och har släppts i flera versioner, bland annat Glow after Dark från 2006, Blue Glow från 2010, Eau de Glow från 2012 och Wild Glow (2014). Deseo (2008) är formad som en diamant. Det är en blommig parfym med noter inspirerade av Jennifer Lopez privata trädgård i Florida. Det är väldigt personlig parfym och Lopez var personligt inblandad i skapandet.
Visa Mer