Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Jeanne Arthes Parfym & Dofter För Kvinnor

Jeanne Arthes är en fransk parfymtillverkare som etablerades 1978 by Bernard Perrin och har varit ett familjeägt företag sedan dess. Företaget är numera känt som Arthes Group och innefattar märken som Jeanne d'Urfe och Jeanne-en-Provence, är baserat i parfymhuvudstaden Grasse, norr om Côte d'Azur. Man erbjuder en stort utbud av dofter för både män och kvinnor, hudvårdsprodukter och dofter för hemmet, och allt tillverkas på plats i företaget alldeles egna fabrik. Man har också utvecklat dofter för andra märken. Jeanne Arthes har varit särskilt framgångsrikt på den tyska marknaden.

Företaget är känt för sitt fokus på fransk parfymtradition och samarbeten med lokala mästarparfymörer som den legendariske Jean-Pierre Bethouart. 2011 introducerade företaget sin Jeanne-en-Provence linje som innehåller dofter inspirerade av den urfranska regionen Provence.

Den mest populära doften för kvinnor är utan tvekan Cobra (1988), en orientalisk och blommig doft med kryddiga noter från tuberros, jasmin och vanilj. Doften var en riktig storsäljare på åttiotalet och har senare återlanserats som specialversionen Cobra Anniversary Edition (2008), för att fira doftens 30 år på marknaden. Bland de mest populära dofterna för kvinnor hittar vi den blommiga och myskiga Cassandra (70-tal), blommiga chypren Jeanne (2000-tal), den blommiga och vedartade Amore Mio (2001), den orientaliska blommiga Romantic (2015), den söta och fruktiga Candy Drops (2015) och den blommiga och fruktiga Les Lions D'Arthes (2001), Mascarade (2001) och Boum Be Different (2008).
Visa Mer