Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Jeanne Arthes Parfym & Dofter För Kvinnor

Jeanne Arthes är en fransk parfymtillverkare som etablerades 1978 by Bernard Perrin och har varit ett familjeägt företag sedan dess. Företaget är numera känt som Arthes Group och innefattar märken som Jeanne d'Urfe och Jeanne-en-Provence, är baserat i parfymhuvudstaden Grasse, norr om Côte d'Azur. Man erbjuder en stort utbud av dofter för både män och kvinnor, hudvårdsprodukter och dofter för hemmet, och allt tillverkas på plats i företaget alldeles egna fabrik. Man har också utvecklat dofter för andra märken. Jeanne Arthes har varit särskilt framgångsrikt på den tyska marknaden.

Företaget är känt för sitt fokus på fransk parfymtradition och samarbeten med lokala mästarparfymörer som den legendariske Jean-Pierre Bethouart. 2011 introducerade företaget sin Jeanne-en-Provence linje som innehåller dofter inspirerade av den urfranska regionen Provence.

Den mest populära doften för kvinnor är utan tvekan Cobra (1988), en orientalisk och blommig doft med kryddiga noter från tuberros, jasmin och vanilj. Doften var en riktig storsäljare på åttiotalet och har senare återlanserats som specialversionen Cobra Anniversary Edition (2008), för att fira doftens 30 år på marknaden. Bland de mest populära dofterna för kvinnor hittar vi den blommiga och myskiga Cassandra (70-tal), blommiga chypren Jeanne (2000-tal), den blommiga och vedartade Amore Mio (2001), den orientaliska blommiga Romantic (2015), den söta och fruktiga Candy Drops (2015) och den blommiga och fruktiga Les Lions D'Arthes (2001), Mascarade (2001) och Boum Be Different (2008).
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.