Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Scandal av Jean Paul Gaultier

Per Sida
Sortera
Scandal av Jean Paul Gaultier är en söt blommig doft för kvinnor.

Doften öppnar upp med färska noter av blodappelsin och mandarinapelsin, följt av ett läckert hjärta av honung, gardenia, apelsinblomma, jasmin och persika, på en bas av patchouli, bivax, karamell och kanel.

Till skillnad från de ikoniska bysterna som använts för mycket av Gaultiers parfymförpackning under de senaste 20 åren använder denna doft en ny design med en rolig metallskulptur på flaskhylsan. TV-annonsen för doften berättar historien om karaktären Madame La Ministre, en regeringsminister som åtnjuter det franska nattlivet medan han bär denna skandalösa doft. Videon togs i Paris och innehåller den ungerska modellen Vanessa Axente.

Scandal lanserades av Jean Paul Gaultier 2017.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.