Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Joy av Jean Patou

Per Sida
Sortera
Joy av Jean Patou är en blommig doft för kvinnor.

Den franska modedesignern Jean Patou strävade efter att ge folket glädje genom att producera en exklusiv parfym som var värt sin vikt i guld. För att uppnå detta mål gjorde han en extraordinär koncentration av nästan 3000 rosor och över 10 000 jasminblommor, som blev en av de mest sålda parfymerna som någonsin släppts.

Aromen öppnar med en rik bukett ylang-ylang, ros och tuberos med en antydan av persika färska gröna toner. Blomsterarrangemanget smälter i en blandning av iris och jasmin och avslutas med en bas av sandelträ och mysk.

Arkitekt Louis Süe designade ursprungligen den eleganta no-nonsense-flaskan med en gyllene tråd lindad runt toppen för denna klassiska doft. Den nuvarande förpackningen liknar starkt originalflakonen med sin unika gyllene topp och dekadenta utseende.

Joy lanserades av Jean Patou 1930.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.