Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Jean Patou Parfym & Dofter För Kvinnor

Jean Patou var en man från 1920 och 1930, gav han kvinnor en känsla av frihet i sina kläder och ändå behålla sin kvinnlighet. Han gjorde de första designer tennisshortsen (för Susanne Leglen), stickade baddräkter.
Under året för Wall Street kraschen visste Jean att många av hans vanliga internationella kunder inte skulle kunna besöka Paris samma år, så han skickade dem en gåva i form av en doft, JOY. Han bad om något mycket stark och enkel att göras oavsett priset. Det är kvaliteten på ros och används jasmin som gör JOY så speciellt, en ounce kräver över 10.000 jasminblommor och 28 rosor dussin.
Jean Patou dog 1936 men hans styvbror fortsatte att driva företaget i samma stil som Patou själv. Idag är företaget fortfarande är under familjens kontroll, med Patou stora brorson som den nuvarande ordföranden.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.