Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

James Bond Parfym & Dofter För Kvinnor

James Bond är en av filmvärldens mest ikoniska figurer. Han skapades av författaren Ian Fleming som själv arbetade inom underrättelsetjänsten under andra världskriget där han inspirerades att skapa sin kända karaktär. Något annat som ska ha inspirerat Fleming att skapa Bond är den engelske universalbegåvningen John Dee (1527-1608). Han ska ha varit ett riktigt geni och en av sextonhundratalets hippaste män. Dee skrev hemliga brev till drottningen och signerade dem 007, en kod för att brevet kom från honom och bara var ämnat för drottningen.

Karaktären James Bond är självsäker, sexig och ostoppbar. Han räddar alltid dagen och kan det mesta och dessutom hinner han med att förföra minst en kvinna per film. När Ian Fleming började skriva sina böcker om Bond var tanken att skriva den ultimata spionberättelsen.

Den första James Bond parfymen lanserades 2015. Alla Bond dofter är farligt förföriska och inspireras av alla femme fatales i Bonds filmvärld. 007 For Women från 2015 är en orientalisk Eau de Parfum med en fantastisk blandning av svartpeppar, gardenia och jasmin på en bas av trä. Den kommer i en stilig mörk flaska med diamantlika dekorationer.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.