Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

L'Eau d'Issey Pour Homme av Issey Miyake

Per Sida
Sortera
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme är en fräsch, aromatisk och träig doft för män.

Issey Miyake doft öppnar med toppnoter av färsk citrus med yuzu frukt som tar ledningen tillsammans med citron, apelsin, kryddig koriander, dragon och salvia. Mittnoter är välbalanserade i en kryddig blandning av muskotnöt, Ceylon kanel, saffran, Bourbon geranium, mignonette, blå lotus och liljekonvalj på en kraftig bas av tobak, varm bärnsten, aromatisk skog, mysk och exotisk tahitisk vetiver.

Issey Miyake är känd för att välja mycket ovanliga och sällsynta material för att skapa originella parfymer som väcker känslan av tidlös frihet. Näsan bakom denna aftershave är Jaques Cavallier och har varit en klassiker sedan lanseringen 1994.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.