Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

L'Eau d'Issey Florale av Issey Miyake

Per Sida
Sortera
L'Eau d'Issey Florale av Issey Miyake är en fräsch, blommig och träig doft för kvinnor.

Öppningen av denna härliga blommiga doft kommer att påminna dig om originalet och bästsäljaren L'Eau d'Issey, och tar dig den här gången på en promenad genom blommiga rosenträdgårdar. Det är en mycket feminin doft som är perfekt för våren även om aromen är tillräckligt subtil för att kunna bäras året runt.

L'Eau d'Issey öppnar på färska toner av citrus och manadarin, som långsamt förvandlas till en frodig bukett rosor med en antydan till lilja och en akvatisk touch på en bas som förblir blommig med ett spår av vitt trä.

Florale är inrymt i den ikoniska Miyake-konformade glasflaskan i en mjuk rosenbladliknande färg, vilket gör förpackningen lika ren som själva doften.

L'Eau D'Issey Florale lanserades av Issey Miyake 2011.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.